Samuel Umtiti er den seneste, der er blevet passet op af nogle unge Barcelona-fans efter træningen. De holder til ved et lyskryds, hvor de endte med at drille franskmanden med tilråb, hvis i sidste ende fik forsvarsspilleren til at reagere ved forlade bilen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Det skulle angiveligt være nogle unge drenge, der søger berømmelse. Dette gør de ved at filme stjernerne fra Barcelonas mandskab, mens de står og provokerer den. Drengene, som deler deres optagelser på TikTok, har tidligere gjort det samme ved Lionel Messi, Frenkie de Jong og Jordi Alba.

Og nu har også Samuel Umtiti oplevet.

Han var på vej hjem fra aftentræning med resten af holdet, og nok engang stod de ved lyskrydset, klar med deres telefoner og TikTok-appen. De filmede Umtiti, der sad i sin bil, mens de råbte, at han burde spille for Barcelonas B-hold.

Det fik ham i sidste ende til at reagere, da han steg ud af bilen. Han måtte dog indse, at det nok ville være en dum idé at gå i flæsket på dem, hvorfor han valgte at sætte sig ind i bilen igen.

Lionel Messi har tidligere været ude med riven, hvor han spurgte dem, hvorfor de opfører sig sådan, og om de ikke har bedre ting at give sig til.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Du kan se episoden udspille sig nedenfor.