Borussia Dortmund er ikke klar til at give slip på Erling Haaland, og er derfor klar med et nyt tilbud til ham

Erling Haaland rygtes væk fra Borussia Dortmund til sommer. Her bliver hans frikøbsklausul aktiveret, og en række af Europas største klubber står i kø med kontrakttilbud.

LÆS OGSÅ: Kylian Mbappé overvejer at trække sig

Det har dog ikke afskrækket Borussia Dortmund fra at forsøge at overtale ham til at blive. Ifølge tyske Sport Bild ser den klubben gerne, at den 21-årig nordmand bliver på Westfalenstadion frem til 2023.

Mediet skriver, at Haaland har en kontrakt med Nike, der udløber i slutningen af året. Her vil Puma, som leverer trøjer til Dortmund, forsøge at indgå en aftale med Haaland, som skulle være en del af planen om at få ham til at blive.

Dortmund er dog ikke i tvivl om, at nordmanden vil modtage en række yderst lukrative kontrakttilbud næste sommer. Derfor er de også klar til at give ham en lønforhøjelse, hvis han er villig til at blive i klubben yderligere et år.

Sport Bild skriver, at Dortmund er villige til at fordoble hans nuværende løn, hvis han bliver i klubben frem til 2023. Som en del af denne aftale, vil den tyske klub naturligvis kræve, at han afviser andre klubber, der ellers er villige til at betale hans frikøbsklausul.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil på indkøb i Liverpool til januar

Der har været et utal af rygter om Erling Haalands fremtid, men særligt Real Madrid og Chelsea er han blevet kædet sammen med. Spilleren selv har dog endnu ikke udtalt sig om, hvorvidt han har planer om at forlade klubben.