Superstjernen Kylian Mbappé har udtalt, at han har følt sig som værende et problem på det franske landshold

22-årige Kylian Mbappé er en af verdens mest talentfulde fodboldspillere. Det mener mange dog, at han ikke beviste under EM i år. Han har derfor modtaget en del kritik for sine præstationer under EM-slutrunden.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Barcelona vil hente tidligere La Masia-spiller

Det var langt fra de bedste kampe, han nogensinde har spillet. Det hele kulminerede dog, da han brændte det afgørende straffespark mod Schweiz i ottendedelsfinalen. Det endte nemlig med at føre til, at Frankrig måtte forlade turneringen.

Tilsyneladende har alt dette fået den franske stjerne til at overveje sin fremtid på landsholdet. Han føler nemlig, at han er et problem for det franske hold. Det har han forklaret til det franske medie L’Equipe.

“Jeg har altid prioriteret det franske landshold over alt, og det vil jeg altid gøre. Frem for alt vil jeg aldrig være et problem. Det vigtigste for mig er landsholdet, og hvis det er bedre uden mig, så må det være sådan,” sagde Mbappé til L’Equipe.

Da han efterfølgende blev spurgt om, hvorvidt han føler sig som et problem, var han hurtig til at svare. Her gjorde han det klart, at det er en følelse, han har haft siden slutrunden.

“Det er, hvad jeg følte. Jeg modtog en besked om, at det var mit ego der fik os til at tabe. Jeg ville tage for meget plads, og at vi derfor kunne have vundet kampen uden mig,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil på indkøb i Liverpool til januar

Han afslørede også, at han har talt med formande for det franske fodboldforbund, Noel Yves Marie Le Graet, om sin fremtid på det franske landshold. Det er dog ikke noget, han har haft en snak med landstræner Didier Deschamps om.