Ousmane Dembele er indstillet på at få succes i Barcelona. Faktisk så indstillet, at han har trænet i dag, selvom Ronald Koeman har givet holdet fri. Den franske spiller ønsker tydeligvis af Koeman giver ham en chance, for at bevise sit værd.

Det har været en hård tid for den unge franskmand. Han var ved at blive solgt til Manchester United, men finansielle begrænsninger medførte, at det ikke kunne lade sig gøre.

Til trods for dette, har Dembele et stort ønske om at få succes i Barca. Han ønsker det så brændende, at han blev spottet på Ciutat Esportiva i dag, hvor han trænede på holdets fridag.

Det vil ikke overbevise Koeman med det samme, men det er en god start. Det er også værd at huske, at skader har spillet en stor rolle i hans tid i klubben. At han træner kan selvfølgelig hjælpe ham med at undgå dette i fremtiden.

Man bør dog også huske, at han gik glip af en session for blot et par dage siden, som følge af sygdom. Tydeligvis har han valgt at gøre op for dette, ved at træne for sig selv i dag.

Indtil videre er Ansu Fati blevet falgt i stedet for Dembele i de første tre kampe. Og Fati har på flere måder vist, at det har været det rette valg. Men det betyder ikke, at der ikke er en plads til franskmanden på holdet.

Og at træne yderligere er bestemt en god måde at bevise overfor for din træner, at du vil det.