Det var en sorgens dag i Real Madrid, da kongeklubben bekræftede, at man ville vinke farvel til Sergio Ramos, som har tjent klubben i 16 år, denne sommer.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Her siges det, at han ikke har tænkt sig at indstille karrieren endnu, men at derimod kunne se sig selv i Premier League.

Det kan meget vel ende med at blive en realitet, mener Diario AS, der melder, at såvel Manchester City som Manchester United skulle være interesseret i at hente den 35-årige forsvarsveteran. Men hovedpersonen skulle dog have en klar favorit ud af de to ærkerivaler.

Han skulle angiveligt foretrække et skifte til Manchester United, selvom man ikke kan komme udenom, at Manchester City har nydt større succes. Men Sergio Ramos skulle såmænd ikke være tiltrukket af Citys succes, i hvert fald ikke lige så meget, som han bliver tiltrukket af Manchester Uniteds historie.

LÆS OGSÅ: United vil beholde Pogba: Kan blive den bedst betalte i Premier League

Det er dog vigtigt at notere, at der også skulle være et tredje hold med i kampen om hans signatur, nemlig Paris Saint-Germain, som skulle være hans førstevalg ud af de nævnte klubber, eftersom de har kunnet tilbyde den mest lukrative kontrakt.