Med et sandsynligt prisskilt på omkring 150 millioner kan Christian Eriksen være på vej til at følge i fodsporene på flere af de helt store stjerner.

Selvom det indtil videre kun er rygter. Så er fodboldens verden en konstant kilde til spænding og spekulationer.

Den seneste potentielle transfernyhed omhandler den danske fodboldstjerne Christian Eriksen. Flere klubber fra Saudi-Arabien har angiveligt fået øje på Eriksen. De er angiveligt villige til at byde omkring 150 millioner kroner for at sikre sig hans underskrift.

Manchester United ser også ud til at være åben for at lade den 31-årige midtbanespiller smutte.

Eriksen har været en del af Manchester United siden skiftet fra Brentford for halvandet år siden.

Indtil videre har den danske landsholdsspiller spillet 59 kampe for klubben, hvor han har bidraget med tre mål og 12 assists.

Hans kontrakt med United løber indtil 2025, men rygterne tyder på, at en flytning til Saudi-Arabien kan blive en realitet.

Spørgsmålet er om Eriksen selv er interesseret i et skifte til Saudi-Arabien. Hvordan Kasper Hjulmand stiller sig i forhold fremtiden på det danske landshold er også usikkert.

Transferjournalisten Ekrem Konour er en af kilderne bag nyheden om Eriksens mulige skifte.

Han skriver, at klubberne i Saudi-Arabien er klar til at betale 20 millioner euro, hvilket svarer til omkring 150 millioner kroner, for Eriksen.

Dette beløb ville være en betydelig sum for en spiller af Eriksens kaliber, især i betragtning af hans nuværende kontraktstatus, alder og bidrag til Manchester United.

Se Christian Eriksens bedste mål for landsholdet her: