Der var ikke meget og skrive hjem om for Arsenals kvindelige hold, da flyet pludselig brød ud i brand.

Kvindernes Champions League er godt i gang, og Arsenals kvindehold er en del af turneringen.

Men da et passagerfly med fodboldklubben Arsenals kvindehold ombord brød søndag aften i brand, da de kort efter at have lagt vejen forbi Wolfsburg i Champions League skulle flyve hjemad mod England.  

Derfor har de denne weekend været i Tyskland for at spille mod Wolfsburgs fodboldhold, men da holdet ombord på et passagerfly søndag aften skulle lette fra Braunschweig Wolfsburg Airport for at flyve hjem, brød flyet ifølge Daily Mail i brand, fordi en fugl var fløjet ind i flyets venstre motor.

Ulykken resulterede i et højt brag og derefter flammer, som straks stod ud af motoren på flyet, der var af typen Boeing 737. 

Det fik naturligvis piloten til at afbryde take-off og evakuere alle passagerer ombord – herunder Arsenals kvindehold. 

Fodboldholdets hjemtur blev derfor forsinket, men mandag er de kommet sikkert hjem til Storbritannien. 

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra fodboldklubben, hvori der blandt andet står: “Vores fly fik tekniske problemer inden take-off i Tyskland søndag aften.”

Pressemeddelelsen fortsætter: “Som resultat deraf blev vi i Wolfsburg natten til mandag, før vi fløj tilbage til England mandag eftermiddag. Vi vil gerne takke personalet på flyet og på landjorden i lufthavnen for deres assistance.”

Fodboldholdet sad ombord på et maltesisk fly, da ulykken indtraf, men grundet ulykken måtte de flyve med et andet flyselskab hjem mandag.

Du kan se billedet fra den voldsomme ulykke herunder: