West Ham formåede at besejrede Tottenham med 2-1, og David Moyes’ tropper har nu indtaget fjeredepladsen i Premier League, mens José Mourinho og Tottenham ligger på en deprimerende niendeplads – ni point efter West Ham.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Det var dermed en vigtig sejr for West Ham, og deres anfører, Declan Rice, afslører nu, at West Ham-spillerne blev ekstra motiveret til at vinde kampen, efter at have hørt en særlig udtalelse fra José Mourinho.

“Jeg læste i løbet af ugen, at Mourinho havde sagt, at der efter sæsonen ikke ville kunne drages nogen som helst sammenligning med, hvor Spurs ville slutte i tabellen, i forhold til West Ham. Og at de ville overhale os. Når du læser sådan noget, som spiller – jeg tror, at han sagde det til Spurs’ YouTube-kanal – så tænker du: ‘Det giver mig lyst til at gå ud på banen og vise, at du tager fejl’,” kommer det fra Declan Rice ifølge talkSPORT.

“Du går på banen og du ønsker at præstere endnu bedre. Jeg tror, at alle drengene havde det sådan. Vi havde virkelig lyst til at gå på banen for at nedlægge Spurs.”

David Moyes bliver i øjeblikket hyldet, og især efter sejren over Tottenham, for at have gang i noget historisk med sit West Ham-mandskab, der altså ligger over hold som Liverpool, Chelsea, Tottenham og Arsenal i Premier League, hvilket er noget af en præstation.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Det bliver derfor naturligvis spændende at se, hvor West Ham befinder sig i tabellen, når sæsonen slutter. De viser i hvert fald nu, at de godt kan være med blandt de store drenge i Premier League.