Georginio Wijnaldum har for nylig forklaret i nærmere detaljer om, hvorfor han besluttede at skifte til Paris Saint-Germain fremfor Barcelona tidligere på sommeren.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca forlænger med La Masia-stjerne

“Det er sjovt, for jeg må indrømme, at det var et meget vanskeligt valg. Jeg har støttet Barca siden jeg var ung. Jeg er fan af klubben. Vi var i forhandlinger med dem, og jeg havde en god følelse, men jeg forhandlede også med andre klubber. PSG kontaktede mig allerede før Barca,” fortæller Wijnaldum til RMC Sport.

“De (PSG, red.) var hurtigere i forhandlingerne. Det var ikke et spørgsmål om at tjene flere penge her, da forskellen ikke var særlig stor.”

“Jeg benægter, at jeg valgte PSG for pengene. Ud fra, hvad jeg har set de seneste år, siger medierne, at det er på grund af pengene, hver gang PSG har rekrutteret en spiller.”

“Jeg kender sandheden takket være min agent og mit følge, og jeg kan bekræfte, at den økonomiske forskel mellem de to klubber ikke var så stor. Jeg havde en god fornemmelse om begge hold, og PSG var hurtigere end Barca, så jeg valgte denne klub,” runder han af overfor RMC Sport.

Den catalanske klub ønskede at hente hollandske Wijnaldum på en fri transfer, da klubbens træner, Ronald Koeman, ønskede at tilføje en fysisk midtbanespiller til truppen.

LÆS OGSÅ: Griezmann tilbudt til yderligere en Premier League-klub

Det er ikke et ønske, som han har lagt fra sig, efter de gik glip af den 30-årige Wijnaldum, hvorfor Barcelona fortsat er på markedet efter en sådan profil. Efterfølgende er de derfor også blevet kædet sammen med flere forskellige midtbanespillere.