Ed Woodward, Manchester Uniteds viceformand, har meldt ud, at han kommer til at høre til klubbens fortid, når året er forbi. Det kan dog også ende med at blive før årsskiftet, hvilket flere medier beretter, herunder Manchester Evening News og The Athletic.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Det skulle dog have banet vejen for, at flere skikkelser i klubben allerede nu har ytret, at man håber, at Sir Alex Ferguson kommer til at indtage en vigtigere rolle i Manchester United, hvilket også stammer fra The Athletic.

De har ikke tegnet tykke streger mellem, at Ed Woodward kommer til at forlade klubben og Sir Alex Ferguson. De har dog knyttet nogle ord til situationen og skriver følgende:

– Der er dem, der villle ønske at se Sir Alex Ferguson øge sin rolle under perioden, hvor Woodward skal udskiftes. Ferguson var en del af den velkomstkomite, der viste Jude Bellingham rundt på Carrington, da United forsøgte at få ham til at skrive under. Set i bakspejlet viste Fergusons kommentarer imod Super League sig også at være dybsindige, skriver The Athletic.

Den uhyre populære skikkelse i Manchester United stillede sig kritisk over f                              or Super League, da han søndag blev interviewet. Det er dog også værd at notere, at Ferguson, trods sin popularitet, ikke har den helt store indflydelse, når det kommer til beslutningsprocessen i Manchester United.

Det kan dog bringe et smil på læberne hos Manchester Uniteds fans, når kameraet filmer Ferguson, der har taget plads på Old Traffords lægter. Der begynder dog at være flere og flere, der rejser spørgsmålet om, hvorvidt han ville kunne få en mere fremtrædende rolle.

I Manchester United vil stillingen som næstformand kunne sammenlignes med en administrerende direktør. The Athletic har dog i stedet udvalgt den nuværende driftsdirektør i Manchester United, Richard Arnodl, som den mest oplagte afløser.

LÆS OGSÅ: Super League-klubber skal straffes hårdt: Håber Perez straffer med bøde på 862 mio. kroner

Manchester Evening News har dog tilladt sig at være uenige, da de i stedet har valgt Edwin van der Sar, som den mest oplagte afløser. Han er dog stadig direktør i Ajax, og der ville naturligvis være mere arbejde involveret i at hente en fra en anden klub, fremfor at rokere i egne rækker.