Præsidenten i Real Madrid, Florentino Perez, som også er formand for Super League-planerne, hævdede onsdag aften, at de tolv storklubber i Europa, som var en del af Super League-planerne, har skrevet under på aftaler, som er bindende, hvorfor Super League stadig skulle være et emne.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Det skulle nemlig ikke være muligt at trække sig fra denne aftale, da man dermed vil foretage et kontraktbrud, hvorefter man vil blive sagsøgt og rammes på pengepungen. Der skulle såmænd være en reel chance for, at dette kan komme til at ske, hvis man ender med at træde forkert.

Der skal i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at Perez nok skal stå klar med bøder, som han smider til højre og venstre. Den omtalte bøde vil uden tvivl komme til at ramme klubberne meget hårdt, men man kan næsten gå så langt som til at sige, at der er mange, der håber, at de får en hård straf.

Det gør i hvert fald Manchester United-legenden Gary Neville, som væmmes over klubbernes grådighed og arrogance. Det kom da også i den grad til udtryk, da han snakkede med Sky Sports, hvor han blandt andet sagde, at han håber, at Super League-klubberne ender med at æde hinanden, ligesom han håber, de vil blive tildelt meget store bøder.

“Det kan være, Perez har dem i sin hule hånd med en bøde på £100 millioner (862 millioner kroner, red.) Det håber jeg. Jeg håber virkelig, at Perez kan straffe dem med en stor bøde, nu hvor de har trukket sig. Og jeg håber i bund og grund, at de seks klubber ender med at æde hinanden,” siger Gary Neville til Sky Sports.

Florentino Perez har dog også meddelt, at tilmeldingen til Super League er bindende, hvorfor det ikke vil være muligt at smutte. Football London kunne berette, at alle klubberne skrev under om lørdagen.

LÆS OGSÅ:Barca har slået hul på forhandlinger med Memphis Depay

“Tilmeldingen til Super League er bindende. Ingen kan smutte, vi kommer alle til at arbejde sammen,” sagde Perez ifølge Football London