FC Barcelona forventes at tage afsked med flere spillere i dette transfervindue. En af de spillere, der kan forlade klubben, er den 22-årige Ferran Jutgla.

FC Barcelona har været hårdt ramt af skader og karantæner. I denne forbindelse har Barca B-spilleren Ferran Jutgla fået en mulighed, og han har vist sig som en kærkommen overraskelse for catalanerne.

LÆS OGSÅ: Gerard Piqué afkræfter rygte om løn: Deler billede fra netbank

Den 22-årige spiller har scoret lige så mange mål som Luuk de Jong i markant færre kampe. Og hans generelle bevidsthed som angriber har hjulpet holdet til at spille mere som en flydende enhed.

Men Memphis Depays og Ansu Fatis forestående tilbagevenden sætter hans fremtid på førsteholdet i fare. På trods af hans imponerende præstationer er han langt fra en urørlig del af holdet.

Desuden vil ankomsten af Ferran Torres og den potentielle ankomst af Alvaro Morata lægge mere pres på den unge stjerne. Det er derfor vanskeligt at tro, at den unge stjerne har en fremtid på Barcelonas førstehold.

Ifølge spanske El Nacional har spillerens seneste præstationer tiltrukket interesse fra Premier League. Leeds United skulle nemlig have vist interesse i at hente den unge angriber allerede i dette transfervindue.

Ender det med, at den 22-årige Jutgla bliver rykket ned på B-holdet igen, kan et skifte til Premier League komme på tale. Her skulle Leeds United nemlig stå klar med en kontrakt til ham.

Marcelo Bielsas mandskab har haft en del problemer med skader i angrebet. Derfor overvejer de at styrke offensive med en ny spiller i januar, og Jutgle er en af mulighederne. Leeds skulle være klar til at betale op mod 10 millioner euro for ham.

Det er dog Xavi, der har den endelige beslutning. Barcelona-træneren har nydt godt af B-holdsspillerens præstationer i denne sæson, og har haft pæne ord at sige om ham.

“Jutgla? Han er meget moden. Han giver os mange ting. Han har stor forståelse for positionsspillet, han forstår, hvornår han skal trække ud i rummet, han går til den nærmeste stolpe, han genvinder bolde, han er godt placeret. Han giver os meget,” lød det fra Xavi på seneste pressemøde.

LÆS OGSÅ: Bombe: Cristiano Ronaldo overvejer at forlade Manchester United

Jutgla er startet inde i fire kampe i denne sæson, og har bidraget med to mål for den catalanske klub. Han har ganske vist også misset to store chancer, men han har generelt imponeret i offensiven.