Barcelona-forsvareren afkræftede et rygter startet af en journalist, der påstod, at han tjente et enormt beløb.

Gerard Piqué har offentligt svaret en journalist, der har hævdet, at Piqué tjener hele 28 millioner euro om året. Dette har forsvareren dog selv afkræftet, og har i samme ombæring delt et skærmbillede af en bankoverførsel på Twitter.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Coutinho: Endnu en Barca-spiller forlader klubben

Billedet viser en overførsel på 2,3 millioner euro, som ifølge Piqué er 50% af hans årsløn. Det betyder, at han tjener 4,6 millioner euro om året, hvilket er langt fra de 28 millioner euro, som journalisten påstod, at han tjener.

Opslaget fra Piqué kommer efter, at journalisten Lluis Canut stod frem på catalansk tv, hvor han sagde, at den spanske forsvarer er den bedst betalte spiller i FC Barcelona.

Derudover hævdede den spanske journalist også, at han var tæt forfulgt af Sergio Busquets med 23 million euro, mens både Jordi Alba og Samuel Umtiti angiveligt skulle have en årsløn på 20 millioner euro hver.

Piqué citerede videoen på Twitter, og sagde, at journalisten udelukkende sagde, hvad han sagde på tv, fordi han ville ‘forsvare sine venner’.

“Respekter dig selv lidt,” lød det også fra den 34-årige forsvarer, der tydeligvis ikke mente, at det ikke er i orden, hvad journalisten har gjort.

Det er dog ikke blot Piqué, der har benægtet, at der er hold i de tal, der er blevet fremsat af Lluis Canut. Klubben har ogås været ude officielt at afvise tallene, og har sagt, at tallene er ‘fejlagtige’ og ‘ikke er i overensstemmelse med virkeligheden’.

På Barcelonas officielle hjemmeside bliver det desuden slået fast, at både Piqué, Busquets, og Alba alle havde accepteret at gå ned i løn i begyndelsen af denne sæson.

I samme ombæring blev det også understreget, at de ikke blot havde udskudt deres løn til et senere tidspunkt, som tidligere har været rygtet i medierne. Derimod har alle tre spillere accepteret en decideret lønnedgang.

LÆS OGSÅ: Bombe: Cristiano Ronaldo overvejer at forlade Manchester United

“Vi anser det for upassende, uprofessionelt og en handling i ond tro, når disse oplysninger udbydes som sande,” sagde klubben.