Xavi skal angiveligt mødes med Barcelona i denne uge. Her skal de tale om, at han potentielt skal afløse Ronald Koeman som cheftræner. Efter søndagens nederlag til Celta Vigo, er der særligt blevet sået tvivl om Koemans fremtid som træner for den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca er 99% sikre på at afskedige Koeman

Til trods for, at det lykkedes for Koeman at vinde i Copa del Rey i sin første sæson som Barca-træner, er det ikke sikkert, at han når at opleve en anden sæson som træner for den spanske klub.

Nu skriver Eurosport via Sport, at klublegenden Xavi kan ende med at afløse ham. Angiveligt vil der blive afholdt samtaler mellem ham og klubben i denne uge.

Xavi har stået i spidsen for Qatar-holdet Al Sadd i de seneste to sæsoner. For nylig underskrev han også en kontraktforlængelse frem til 2023. Efter sigende er der i denne kontrakt en klausul, der lader ham forlade klubben, hvis Barca tilbyder ham et job.

I denne uge er Xavi angiveligt på ferie i Barcelona, og forventes at kombinere dette med samtaler med Barcelona om rollen som cheftræner. Her vil der blandt andet blive talt om strukturen i klubben.

Eurosport skriver, at klublegenden har designet en plan, der vil ændre hele strukturen på førsteholdet på markant vis. Dermed vil han også få sat sit eget præg på klubben, som tidligere managers som Frank Rijkaard og Pep Guardiola også gjorde.

LÆS OGSÅ: Jordi Alba: Lad os håbe, at det ikke er

Barca, der i skrivende stund er syv point efter La Liga-lederne fra Atletico Madrid, spiller deres sidste kamp i sæsonen mod Eibar på lørdag.