Xavi ønsker at hente nye defensive kræfter til sommer. I denne forbindelse skullle han have et godt øje til Adria Pedrosa.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ønsker at hente defensive forstærkninger til sommer. Og den første aftale skulle efter sigende allerede være på plads.

Det siges nemlig, at Barcelona er nået til enighed med danske Andreas Christensen, der kan forlade Chelsea gratis, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Xavi mener dog tilsyneladende ikke, at det er tilstrækkeligt, at Andreas Christensen hentes. Den spanske træner ønsker nemlig at hente en venstreback, der kan give konkurrence til Jordi Alba i næste sæson.

I denne forbindelse er Barcelona blevet kædet sammen med flere spillere, men nu skriver mediet Eldesmarque, at Xavi skulle have fundet sig en klar favorit i Espanyols Adria Pedrosa.

Den 23-årige forsvarer har kontrakt med Espanyol frem til næste sommer. Til trods for dette, har han endnu ikke underskrevet en forlængelse, da han angiveligt ønsker at se sine muligheder an.

For at undgå at miste ham gratis næste år, kan Espanyol derfor være åbne for at sælge ham til sommer. Han har en frikøbsklausul på 30 millioner euro, men den spanske klub kan være villige til at reducere prisen for at sikre et salg.

I og med, at han er blot 23 år gammel, bliver han af Xavi set som en spiller, der kan fungere som en langsigtet afløser for den 33-årige Jordi Alba.