Det danske landshold spiller testkamp mod Kosovo torsdag aften. Der er ingen grund til at tro, at spillerne ikke er motiverede, siger Yussuf Poulsen. 

Yussuf Poulsen mener, at det er helt optimalt for det danske landshold at spille en testkamp mod et mindre hold, inden kvalifikationen til EM går i gang på tirsdag mod Schweiz. Der er mange brikker, der skal falde på plads, og det er lang tid siden, landsholdet har været samlet, fortæller han til BT.

”Der er helt sikkert nogle taktiske mekanismer, vi skal have på plads igen, inden vi møder den hårdeste modstander i gruppen på tirsdag. Jeg synes, det er en super optakt at spille mod Kosovo, for vi kan prøve rigtig mange af de ting af. Mod en lidt lettere modstander er det nemmere at få testet nogle af de ting, man gerne vil,” siger han til avisen og understreger, at det altid er motiverende at møde tophold, men det kommer spillerne til at gøre efter weekenden. 

Som BT skriver, så ligger Kosovo nummer 130 på FIFA’s verdensrangliste, men den 24-årig offensivspiller fra RB Leipzig vil ikke høre tale om, at det skulle være umotiverende. 

”Jeg synes egentlig, at det er noget pis at snakke om at være mere opsat til nogle kampe frem for andre. Jeg sætter mig op til hver kamp på samme måde, lige meget om vi skal møde Kosovo eller Tyskland.”

Yussuf Poulsen har foreløbig scoret 15 mål for RB Leipzig i denne sæson. 12 af målene er scoret i Bundesligaen, hvor danskerens klub i øjeblikket ligger på en tredjeplads, som giver adgang til kvalifikation til Champions League. Yussuf Poulsen skiftede til  RB Leipzig fra Esbjerg i 2013. På landsholdet har han optrådt 34 gange og scoret fem mål.