Xavi har planer om at styrke offensiven næste år. I denne forbindelse har han et godt øje til den brasilianske Arthur Cabral.

Barcelona har et godt øje til den brasilianske FC Basel-angriber Arthur Cabral. Det skriver den catalanske avis Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Så lidt tjener Dani Alves i Barcelona

Den brasilianske angriber har spillet imponerende i den bedste schweiziske række, og har i denne sæson bidraget med 23 mål og otte oplæg i blot 24 kampe.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver nemt at hente Arthur Cabral, der har kontrakt med FC Basel frem til juni 2023.

Skal den catalanske klub hente den 23-årige angriber i den schweiziske klub, er de derfor tvunget til at hive penge op af lommen.

Det er dog ikke sikkert, at Barcelona har mulighed for dette, da deres finansielle situation fortsat ikke er god. Derfor har de et begrænset budget til at foretage indkøb for.

Cabral er en fysisk og hurtig angriber, der har vist sig at være særligt dygtig til at skabe plads i den sidste tredjedel af banen. Derfor kan han vise sig at være et værdifuldt aktiv for Xavi.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser: Ingen planer om at sælge stjerne

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi, der lyder på 15 millioner euro, hvilket er svarende til 111 millioner kroner. Derfor kan han altså hentes til en forholdsvis lav pris.