Det kan meget vel ende med, at Frenkie de Jong bliver solgt til sommer. Og det har ført til interesse i flere klubber.

Det er ikke nogen hemmelighed, at økonomien ikke ligefrem er fremragende i FC Barcelona. Det er alment kendt, og det kan få stor betydning for deres transferaktivitet denne sommer.

LÆS OGSÅ: Gavi-lejr raser mod Laporta: Du lyver

På trods af deres økonomiske kvaler, har den spanske storklub store planer for transfervinduet. For at kunne føre disse idéer ud i livet, er de dog først nødt til at sælge ud af truppen.

Her er der flere spillere, der er blevet nævnt som salgsbare, hvoraf en af dem er Frenkie de Jong. Han er nemlig ikke blot en eftertragtet herre, men forventes også at kunne indbringe en stor sum penge.

Ifølge 90min har det faktum, at Barcelona er åben for et salg af De Jong ført til, at han nu er på radaren i hele tre europæiske storklubber.

Konkret skulle der være tale om både Liverpool, Manchester United og PSG, som alle er interesserede i at hente den 25-årige hollænder i løbet af sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barcelona sætter Memphis Depay til salg: Dette kræver de for ham

Især Manchester United er han blevet kædet sammen med, da han her kan blive genforenet med sin tidligere træner, Erik ten Hag, som har skiftet Ajax ud med De Røde Djævle.