FC Barcelona har indgået en forhåndsaftale med Bundesliga-forsvareren, som hentes til Spotify Camp Nou til sommer.

FC Barcelona har et ønske om at styrke flere dele af truppen til sommer. Blandt andet har de et ønske om at styrke den defensive del af truppen.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Bukayo Saka

Det har medført, at de er blevet kædet sammen med flere spillere på det seneste. En af dem, de er blevet sat i forbindelse med, er Eintracht Frankfurt-forsvarer Evan Ndicka.

Nu skriver det italienske medie Tuttomercatoweb, at det ikke er blevet ved interessen. Derimod lyder det, at Barcelona har indgået en forhåndsaftale med den franske forsvarer.

Den franske forsvarer har været kædet sammen med flere europæiske storklubber på det seneste. Nu ser det dog ud til, at det er Barcelona, der har vundet kampen om hans underskrift.

Den 23-årige franskmand har været i Frankfurt siden 2019, men til sommer er det slut. Her udløber hans kontrakt, og han kan derfor forlade klubben på en fri transfer.

Da Barcelona er hårdt ramt på økonomien, er deres muligheder for indkøb begrænsede. Derfor er deres primære fokus at hente forstærkninger, der kan hentes gratis på en fri transfer.

Muligheden for at hente Ndicka, har de angiveligt ikke ønsket at gå glip af. Ikke nok med, at han har imponeret i denne sæson, så har han også en høj værdi.

LÆS OGSÅ: Flere topklubber viser interesse for Barca-stjerne

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 32 millioner euro, hvilket er svarende til næsten 240 millioner kroner.