Søndag aften tørner AGF sammen med FC København i 3F Superligaen, hvor AGF endnu ikke har tabt en kamp. AGF-midtbanespiller Benjamin Hvidt mener, at der er gode muligheder for en AGF-sejr mod FCK.

LÆS OGSÅ: FC Nordsjælland-kant langtidsskadet igen

Han regner stærkt med, at de skal spille mod et hold med en boldbesiddende spillestil. Det gør han klart over for AGFs egen hjemmeside.

“Vi skal forsøge at lukke ned for deres boldbesiddende spillestil og vinde nogle bolde i deres opspil. Deres offensive spillere er nemlig rigtig farlige, så dem skal vi dæmme op for og forhåbentlig kan vi true dem med nogle kontraangreb i den anden ende,” siger han til AGFs officielle hjemmeside.

Benjamin Hvidt gør det dog også klart, at AGF ikke skal have for meget fokus på FCKs seneste resultater. Han mener nemlig, at det er et hold, der er markant bedre, end det de har vist på det seneste.

“Jeg tror, at det bliver en fed kamp med masser af chancer og godt spil. FC København er et rigtig godt hold – selvom de på det seneste ikke har vundet de kampe, som de gerne ville. Derfor skal vi ikke undervurdere dem på grund af deres seneste resultater,” siger han også til deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Priske før BIF-opgør: ‘Vi vil jagte tre point’

Kampen mellem AGF og FCK bliver afviklet søndag aften kl. 18.00.