Arsenal var angiveligt utrolig tæt på at skrive kontrakt med Barcelona-stjerne Philippe Coutinho i sommerens transfervindue.

Der var mange, der havde en forventning om, at den brasilianske midtbanespiller ville forlade Camp Nou i løbet af sommerens transfervindue, efter han var lejet ud til Bayern München sidste sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona udviser interesse i ny Premier League-angriber

Handlen med Arsenal var angiveligt meget tæt på, og det var ikke hvem som helst, der fik sat en stopper for den. Det var nemlig cheftræner Ronald Koemans indgriben, der medførte, at han forblev i klubben.

Hentede Coutinho i Liverpool

Barcelona hentede Coutinho i Liverpool i januar-vinduet i 2018. Dengang betalte de intet mindre end 142 millioner pund (svarende til 1.168 milliard danske kroner), for at skrive kontrakt med brasilianeren.

Det viste sig dog oprindeligt at være et flob for den spanske klub, da han slet ikke præsterede, som de havde forventet. Det var naturligvis i kølvandet på dette, at de besluttede at leje ham ud til tyske Bayern München.

Efter at have fundet sig til rette på Allianz Arena, begyndte Coutinho dog at vise sit sande niveau. Til trods for, at han har klaret sig rigtig godt i Bundesligaen, valgte den tyske storklub, at de ikke vil give den 28-årige en permanent aftale.

I sommers var der dog andre bejlere, der viste interesse for brasilianeren. Her var han nemlig angiveligt i søgelyset hos Arsenal. Og journalist Fabrizio Romano har påstået, at midtbanespilleren faktisk var meget tæt på et skifte til Emirates Stadium.

Angiveligt skulle det have været Koeman, der fik sat en stopper for handlen, og dermed sikrede, at Coutinho blev i det spanske.

LÆS OGSÅ: 100 mio. kr. ud ad vinduet: Ingen plads til Mesut Özil

“Barca overvejede tidligere at sælge Philippe Coutinho, og han var på salgslisten, så hans agenter forhandlede blandt andet med Tottenham og Arsenal”, fortalte Fabrizio Romano til Liverpool Echo.