Atletico Madrid kan ende med at snuppe det lovende talent for næsen af FC Barcelona, der også har et godt øje til ham.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har et stort ønske om at hente en ny højreback til sommer.

LÆS OGSÅ: Forsøgte sig med Griezmann-handel: Barcelona vil stadig hente Atletico-stjerne

Sidste år blev Hector Bellerin hentet i Arsenal, men han blev kun installeret med en etårig kontrakt. Den udløber til sommer, og intet tyder på, at den vil blive forlænget.

Derfor er den catalanske klub gået på jagt efter en passende afløser. I denne forbindelse skulle de have udset sig den 19-årige Arnau Martinez.

Barcelona kan dog forvente at få stor konkurrence i kampen om den unge forsvarer. Det skriver Mundo Deportivo, der også skriver, at Atletico Madrid allerede er i dialog med Girona om en aftale.

Derudover har der også været forlydender om, at Pep Guardiola skulle have et ønske om at hente Martinez til Manchester City.

Den 19-årige højreback, der har en fortid på Barcelona-akademiet La Masia, har gjort sig positivt bemærket for Girona i denne sæson, og er blevet hædret som en af de mest lovende højrebacks i La Liga.

Martinez bliver set som en mulig kandidat til at afløse Bellerin, da han har vist lovende takter, men også som følge af, at hans frikøbsklausul lyder på blot 20 mio. euro.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Ajax-profil: Koster over 330 millioner

Det faktum, at Atletico Madrid allerede er i dialog med Girona om et køb af Martinez, kan det resultere i, at Barcelona ender med at tabe kampen.