Nyankomne Pierre-Emerick Aubameyang håber på, at han er i stand til at overbevise Ousmane Dembélé om at blive i Barcelona.

Dembélé og Aubameyang spillede sammen i Dortmund for fem år siden. Her blev de rigtig gode venner, og derfor sætter Aubameyang stor pris på, at de igen spiller side om side.

LÆS OGSÅ: Xavi vil hente 21-årig brasilianer som Dembélé-afløser

Af samme grund håber han også på, at han kan overbevise den franske kantspiller til at blive på Camp Nou. Det virker dog meget usandsynligt, at han vælger at blive.

“Det er meget specielt, for vi havde en utrolig sæson sammen i Dortmund og han er en fantastisk spiller. Ousmane er en af de bedste med bolden og en utrolig angriber,” sagde Aubameyang til Mundo Deportivo.

I og med, at han ser Dembélé som en af de bedste spillere i verden, når han har bolden, ser han selvfølgelig også gerne, at han ender med at blive i Barcelona.

“For at sige som det er, er jeg meget glad for at han er her. Da jeg ankom sagde jeg til ham, at han skulle blive,” sagde han.

Journalisten fra Mundo Deportivo spurgte derfor den tidligere Arsenal-angriber, om han selv forventer, at Dembélé beslutter sig for at blive i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Manchester United er ikke alene: Storklub vil have Pochettino

“Det ved jeg ikke. Det eneste jeg ved er, at alt er muligt her i livet,” svarede han.