FC Barcelona ønsker at hente en yngre venstreback, der kan afløse Jordi Alba. Her skulle de have udset sig Sergio Reguilon.

Den catalanske storklub gør sig tanker om at hente den spanske forsvarsspiller, der har en fortid i både Sevilla og Real Madrid. Det skriver den britiske avis The Mirror.

LÆS OGSÅ: Agent kontaktet: Nagelsmann vil stjæle Barca-transfermål

La Liga-klubben mener, at Reguilon vil være en ideel afløser for Jordi Alba, som de længe har ledt efter.

Den 25-årige forsvarer er dog ikke den eneste spiller, de har med i overvejelserne, når det kommer til at finde en afløser for den 33-årige Jordi Alba.

De er nemlig blevet kædet sammen med op til flere andre spillere, men på det seneste er især Reguilon har været på deres radar i de seneste uger, da han er havnet i unåde hos Tottenham-bosss Antonio Conte.

Barcelona er dog ikke ene om at vise interesse for ham. Angiveligt er han også på radaren i sin tidligere klub Real Madrid, der ønsker at hente nye defensive kræfter til klubben.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er Haalands løn i Manchester City

Skulle Real Madrid beslutte sig for at hente ham retur, vil de have en fordel, da der i hans kontrakt er indskrevet en tilbagekøbsklausul, der medfører, at de kan købe ham for 27,5 millioner pund.