Der har været mange rygter om Cristiano Ronaldos fremtid. Han træder nemlig snart ind i den sidste sæson af hans nuværende kontrakt med Juventus.

LÆS OGSÅ: Nagelsmann og Bayern München vil hente Barca-veteran

Da han endnu ikke har underskrevet en forlængelse med Serie A-klubben, har han været rygtet væk denne sommer. Blandt andet har han været kædet sammen med både Paris Saint-Germain og Manchester United. Derudover har et comeback i Real Madrid også været omtalt i flere medier.

Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport har Cristiano Ronaldo dog besluttet sig for at blive. Den portugisiske stjerne ønsker at blive i Juventus i den kommende sæson, hvorefter han vil overveje sine muligheder.

Juventus er en af de mange klubber, der er blevet hårdt ramt af pandemien. Den store nedgang i indtægterne har medført, at de er nødt til at reducere deres lønomkostninger. Dette er også en af årsagerne til, at der har været mange rygter om et salg af Cristiano Ronaldo.

Under sin nuværende kontrakt tjener han mere end 400 millioner kroner om året. Til trods for, at det vil lette markant på deres lønudgifter at sælge Ronaldo, er Juventus alligevel ikke interesserede i at slippe ham, skriver Gazzetta dello Sport. Derimod ønsker de at tilbyde ham en kontraktforlængelse.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sende Griezmann til Juventus i byttehandel

Siden han blev hentet til Juventus fra Real Madrid i 2018, har han spillet 133 kampe for den italienske klub. Derudover kan han bryste sig af at have bidraget med 101 mål og 22 oplæg. Derfor er det naturligvis svært at komme udenom, at han er en enormt betydningsfuld spiller for Juventus.