Joan Laporta synes at have forberedt sig umenneskeligt godt til at overtage i Barcelona, da han allerede er godt i gang med at få styr på ledelsen. 

LÆS OGSÅ: Puyol roser Barca-forsvarer: Han har et blåt og rødt hjerte

Han har udpeget den tidligere Valencia-boss Mateu Alemany som fodbold-direktør, men Sport skriver nu, at Ramon Planes kommer til at fortsætte i mindst en sæson mere som sportschef i FC Barcelona. 

Det var blot sidste sommer, at Planes fik nyheden om, at han var blevet forfremmet, hvilket kom efter, at Eric Abidal forlod posten. 

Han har dog været i Barcelona siden 2018, hvor han kom til klubben fra Getafe. Han startede ud med at være Abidals assistent, men han endte altså med at blive rykket en tand op ad stigen. 

Og det forventes altså nu, at han kommer til at fortsætte i samme rolle, da Laporta skulle være meget tilfreds med hans arbejde. 

Der har dog heller ikke just været givet udtryk for andet. Han ser nemlig ud til at passe godt ind i Barcelona, hvor han typisk holder sig i baggrunden. 

Han er dog manden, der har været inde over nogle bemærkelsesværdige handler, herunder Araujo og Pedri, hvilket er to spillere, hvor man må sige, at han har ramt plet. 

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det var ligeså ham, der stod for at rense ud i truppen, før sæsonen startede. Det var her, at man sagde farvel til spillere som Luis Suarez, Ivan Rakitic og Arturo Vidal.