Jesse Lingards kontrakt med Manchester United udløber til sommer. En sandsynlig destination ser ud til at være Tottenham.

Manchester United-stjernen Jesse Lingard står uden kontrakt til sommer. Derfor kan han forlade Old Trafford til fordel for en anden klub ganske gratis.

LÆS OGSÅ: Mbappé overrasker: Åben for skifte til denne storklub

På nuværende tidspunkt virker det ikke sandsynligt, at han forlænger med De Røde Djævle. Den 29-årige midtbanespiller har nemlig kun fået 291 minutter på banen i denne sæson.

Derimod virker det mere sandsynligt, at han søger videre mod en anden klub i Premier League. Det har medført, at han er blevet kædet sammen med flere engelske klubber de seneste måneder.

Ifølge Express er Tottenham en sandsynlig destination for Jesse Lingard. I januar sagde de farvel til Dele Alli, hvorfor der vil være plads til Lingard i truppen.

Flere andre engelske klubber skulle dog også være interesserede i Jesse Lingard. Blandt andet har West Ham, som han tidligere har været udlejet til, vist stor interesse for ham.

Ydermere lyder det, at nyrige Newcastle ligeledes skulle være interesserede i United-spilleren. De skulle tilmed være klar til at tilbyde ham en yderst lukrativ kontrakt.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviste bud på talent i januar

Hvad der dog virker mindst sandsynligt er, at han bliver i Manchester United, hvor han er faldet langt ned i hierarkiet under midlertidig træner Ralf Rangnick.