Kylian Mbappé besluttede at blive i PSG, hvorfor Real Madrid har besluttet at rette deres fokus mod Aurelien Tchouameni.

Real Madrid havde forventet at Kylian Mbappé ville ankomme til Santiago Bernabeu denne sommer. Det er nu slået fast, at det ikke kommer til at ske.

LÆS OGSÅ: Her er Xavis plan: Vil hente to spillere og skabe ny angrebstrio

Den franske stjerne valgte nemlig at forlænge sin tid i PSG, hvor han vil nu vil være frem til 2025. Han har nemlig skrevet under på en 3-årig kontrakt.

I og med, at de ikke længere jagter Kylian Mbappé, har de nu valgt at prioritere at hente Monaco-stjernen Aurelien Tchouameni. Det skriver den spanske avis Marca.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mbappé i næsten et år har været det primære transfermål for Real Madrid. Til trods for dette, endte han alligevel med at skrive under på en ny kontrakt med PSG.

Af denne grund har Los Blancos valgt at forsøge at styrke andre dele af deres trup, hvilket har medført, at det nu er Tchouameni, der er i topppen af deres ønskeliste forud for sommerens transfervindue.

Den 22-årige defensive midtbanespiller har dog ikke kontraktudløb denne sommer. Derfor bliver Real Madrid nødt til at hive penge op af lommen. Ifølge Transfermarkt er Tchouameni værdisat til cirka 40 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Eriksen taler ud om fremtiden: Har ‘en idé om’, hvad der skal ske

Hans kontrakt med Monaco løber dog frem til juni 2024, hvorfor det ikke kan garanteres, at klubben er villige til at sælge ham for denne sum, hvis de skal sige farvel til ham i løbet af denne sommer.