Sergi Roberto forventes ikke at være klar lige foreløbig. Ifølge spansk avis er han ude i tre uger.

I sidste sæson havde Sergi Roberto store skadesproblemer i højre lår. Blandt andet havde han en periode på fire måneder, hvor han var nødt til at se til fra sidelinjen.

LÆS OGSÅ: United-spiller vil væk: Har bedt agent gennemtvinge skifte

På trods af en lang skadesperiode, ser det ud til, at den samme lårskade fortsat plager den 29-årige Sergi Roberto, der igen er skadet, da han lider et tilbageslag.

Roberto er dog slet ikke den eneste Barcelona-spiller, der har oplevet et tilbageslag i sin skade. Faktisk er han blot endnu en spiller i rækken, der har været ude med en skade, er vendt tilbage, og nu igen befinder sig på skadesbænken.

Da truppen til lørdagens kamp mod Alavés blev offentliggjort, blev det meddelt af Barcelona, at Sergi Roberto ikke var blevet udtaget, da han er ude med en lårskade. Her blev der dog ikke meldt noget ud om, hvornår det forventes, at han er klar igen.

Den spanske avis AS skriver dog, at scanninger viser, at Sergi Roberto har pådraget sig en skade i højre lårmuskel i et omfang, der betyder, at Barcelona må undvære ham i de kommende tre uger. Det er dog ikke blevet bekræftet af klubben.

Ifølge den spanske avis har Robetos lårproblemer ført til en del panderynker i og omkring klubben. Der bliver nemlig peget på, at den catalanske klubs lægestab ikke har været dygtige nok til at sammensætte en behandling, der har haft god nok effekt.

LÆS OGSÅ: Barcelona ramt af flere skader: Lægestab møder kritik

Som følge af dette, skulle lægestaben være blevet bedt om at udtænke en ny og bedre behandling, så man i fremtiden kan forebygge skader, der er lige så hyppige, som de har været for Sergi Roberto i de seneste sæsoner.