FC Barcelona vil hente Kylian Mbappé til sommer, og de har en særlig plan for, hvordan det skal lykkes.

Kylian Mbappés kontrakt med PSG udløber til sommer, og det vil FC Barcelona udnytte til at bringe ham til Camp Nou på en fri transfer. Det skriver spanske AS.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-giganter vil hente Barca-forsvarer

Avisen skriver, at den catalanske klub vil involvere agent Pini Zahavi som mellemmand. Det var Zahavi, der i sin tid stod for at sikre Neymars skifte til PSG, hvilket havde en værdi på 222 millioner euro.

Da Mbappés kontrakt udløber til sommer, skal Barcelona ikke betale en transfersum til PSG. De skal dog betale en transferbonus, og her vil catalanerne forsøge at overgå Real Madrid.

Ifølge AS er Real Madrid udelukkende villige til at betale 50 millioner euro. Det er kun omtrent halvdelen af, hvad Barcelona mener, at de vil kunne tilbyde. De forventer nemlig at kunne diske op med 90 millioner euro.

Hvad der dog kan vise sig at blive problematisk, er spillerens løn. Her kan Barcelona nemlig få svært ved at følge med, da Real Madrid skulle være klar til at tilbyde Mbappé en betydeligt højere løn end catalanerne.

Derudover skal de også overbevise Kylian Mbappé. Han har nemlig ikke lagt skjul på, at han er meget ivrig efter at skifte til Real Madrid. Franskmanden selv har afsløret, at han kun var interesseret i at forlade PSG til fordel for Real Madrid i sommer.

Dog gjorde han det klart, at han ikke ville give nogen forsikringer om sin fremtid. Det er derfor ikke udelukket, at han ender med at forlænge med Paris Saint-Germain eller skifter til en helt tredje klub.

LÆS OGSÅ: Chelsea besejrede Malmö: Men det kostede dem dyrt

Den 22-årige franskmand har etableret sig som en superstjerne for Paris-klubben, og er blevet eftertragtet i hele Europa. I alt har han bidraget med 138 mål og 60 oplæg i 184 kampe for den franske storklub.