Efter opgøret mod Bayern München i Champions League har flere Barcelona-spillere pådraget sig skader. Både Pedri og Jordi Alba er nemlig meldt skadede. Det skriver FC Barcelona på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Barcelona kædes sammen med 18-årigt russisk talent

Pedri har pådraget sig en muskelskade i det venstre lår. Derfor vil han ikke være til rådighed for Ronald Koeman i det kommende opgør mod Granada. Barcelona melder ikke ud, hvornår de forventer, at han vil være klar til at komme i aktion igen.

Den unge spiller var en del af startopstillingen i tirsdagens kamp, hvor han spillede alle 90 minutter. I løbet af kampen pådrog han sig en skade, men han færdiggjorde dog kampen.

Onsdag morgen gennemført Jordi Alba en række tests, der viste, at han har pådraget sig en skade i sit højre lår. Derfor vil han heller ikke være til rådighed for Koeman, når Barcelona får besøg af Granada på Camp Nou på mandag.

I modsætning til Pedri spillede Jordi Alba ikke hele kampen. Derimod var han nødt til at lade sig udskifte i det 74. minut, hvor han blev afløst af den unge Alejandro Balde, der dermed fik sin officielle debut for førsteholdet.

LÆS OGSÅ: To Serie A-klubber kædes sammen med Real Madrid-spiller

De to skader kommer på et skidt tidspunkt, da Ronald Koeman i forvejen er meget hæmmet af skader. Blandt andet er både Sergio Agüero, Ansu Fati, Martin Braithwaite og Ousmane Dembélé ude med skader, hvilket nu også er gældende for både Pedri og Jordi Alba.