Den nuværende Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu afviste mandag at trække sig fra posten. Foruden dette, er det også usikkert, hvornår klubbens medlemmer kan stemme ham ud af ledelsen.

LÆS OGSÅ: Bestyrelsesmødet er slut: Bartomeu taler ud

Mandag aften afviste han ikke blot at trække sig fra posten som Barcelona-præsident. Han understregede samtidig også, at han havde aldrig havde tænkt den tanke, at han skulle trække sig fra posten.

Præsidenten er ikke just en populær herre i Barcelona, hvor han står over for et mistillidsvotum. Det er dog fortsat usikkert, hvornår klubbens man utilfredse medlemmer kan få lov til at stemme Bartomeu ud af klubben.

Uanset hvornår det føromtalte mistillidsvotum bliver en realitet, har Bartomeu i hvert fald ingen intentioner om selv at trække sig fra sin nuværende post som præsident i FC Barcelona.

“Det har aldrig været i mine overvejelser at trække mig tilbage. Vi har et meget interessant projekt med spændende unge spillere og erfarne spillere som Lionel Messi,” sagde Bartomeu ifølge spanske Marca.

“Med ham på holdet, tror jeg på, at vi vinder en titel i denne sæson. Jeg forstår folks holdninger, og i Messis tilfælde var det godt, at han blev sur, da vi ikke skal acceptere nederlag, og vi har alle været sure.”

Ifølge flere spanske medier venter Barcelona i øjeblikket på en klar melding fra de catalanske myndigheder om, hvornår og hvordan det er forsvarligt af afholde afstemningen.

LÆS OGSÅ: Rådgiver afslører: Barcelona afviste norsk angrebsstjerne

Det forventes, at der vil være nyt i sagen senest onsdag.