FC Barcelona har et ønske om at hente Benficas Alejandro Grimaldo til sommer, og har gjort et bud på den spanske forsvarer klar.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har et ønske om at hente nye kræfter til defensiven denne sommer.

LÆS OGSÅ: Antonio Rüdiger har sikret sig enorm løn i Real Madrid

Som et resultat af deres store interesse i at hente nye forsvarsmæssige kræfter til Camp Nou, er de også blevet kædet sammen med en lang række defensive spillere.

En af dem, som de flere gange har været sat i forbindelse med er Benfica-forsvarer Alejandro Grimaldo, som skulle være en af deres foretrukne kandidater.

Og nu skriver GOAL, at den spanske klub er i færd med at forberede et bud på Grimaldo, som de angivelig er klar til at betale 25 millioner euro (185 millioner kroner) for.

Den i dag 26-årige forsvarer har en fortid i Barcelona, da han er et produkt af det famøse La Masia-akademi, og har sidenhen fået stor succes i Benfica.

Nu har Barcelona et ønske om at hente ham retur til Camp Nou, men det vides ikke, om Benfica er villige til at acceptere et bud på 25 millioner euro for den talentfulde venstreback.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Traoré: Har mundtlig aftale med Barcelona

Formålet med at hente Grimaldo retur til klubben er, at Barcelona har et ønsker om at give konkurrence til den 33-årige Jordi Alba, der sidder tungt på venstrebackpositionen.