FC Barcelona hentede denne sommer Luuk de Jong i Sevilla på en lejeaftale. Inden denne aftale blev underskrevet, forsøgte Barcelona dog at hente en anden spiller.

LÆS OGSÅ: Barca bekræfter: Pedri og Alba ude med skader

Ifølge The Athletic forsøgte den spanske storklub nemlig at hente Leeds United-angriber Rodrigo på en lejeaftale. Han var tilsyneladende prioritert over De Jong, som Blaugrana endte med at nå til enighed med.

Denne sommer tog Barcelona afsked med både Lionel Messi og Antoine Griezmann, der blev lejet ud til Atletico Madrid. Derfor forsøgte de frem til sidste øjeblik at finde en passende afløser til offensiven.

Det endte med at blive Luuk de Jong fra Sevilla, som er hentet ind på en lejeaftale. Skal man tro på The Athetlic forsøgte de dog først at lande en aftale med Rodrigo, inden de rettede deres fokus mod den hollandske angriber.

Barcelona kontaktede Leeds med henblik på at leje Rodrigo blot fire timer før deadline på Deadline Day. Leeds gjorde det dog meget klart, at de ikke havde nogen interesse i at forhandle om en lejeaftale, da de ønskede at Rodrigo blev i klubben.

LÆS OGSÅ: Barca laver liste over nye midterforsvarere: Har fem spillere på radaren

Spilleren selv havde ikke nogen problemer med klubbens beslutning, da han allerede havde besluttet sig for, at han ville blive i klubben i yderligere en sæson.