FC Barcelona har angiveligt et ønske om at bringe en ny forsvarer til klubben. Derfor har de lavet en liste over fem nye midterforsvarere. En af de navne, der optræder på denne liste, skulle efter sigende være Manchester City-forsvarer Aymeric Laporte.

LÆS OGSÅ: To Serie A-klubber kædes sammen med Real Madrid-spiller

Den catalanske klub har allerede hentet én Manchester City-forsvarer, da de denne sommer hentede Eric Garcia til sommeren. Allerede efter at være blevet præsenteret som ny spiller, fik han en fast plads i startopstillingen under Ronald Koeman.

Alligevel skulle Barcelona være interesserede i at hente en ny forsvarer, der kan afløse spillere som Oscar Mingueza, Clement Lenglet og Samuel Umtiti. Det skriver det spanske medie Fichajes.

I og med, at Manchester City skulle være klar til at sige farvel til Laporte, vil Barcelona forsøge at bringe ham til Camp Nou i løbet af 2022, lyder det fra Fichajes.

Mediet skriver også, at Laporte ikke er den eneste spiller, der er med i deres overvejelser. Derimod skulle de også have kig på både Lilles Sven Botman, Juventus’ Matthijs de Ligt samt Tottenhams Cristian Romero.

LÆS OGSÅ: Harry Maguire reagerer på Lingard-fejl

Mohammed Salisu, der i dag spiller i Southampton, men som allerede har erfaring fra La Liga, da han tidligere har spillet for Real Valladolid, er også en af de spillere, der er med i overvejelserne til at overtage for Oscar Mingueza, Clement Lenglet eller Samuel Umtiti.