På det seneste har der været spekulation om, hvorvidt FC Barcelona vil skille sig af med Frenkie de Jong.

De seneste spekulationer om Frenkie de Jongs fremtid i FC Barcelona har resulteret i, at han er blevet kædet sammen med flere storklubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Det kunne have holdt Messi i Barcelona: Nu overvejer Laporta alligevel at acceptere

Den hollandske spiller blev hentet med forhåbningen om, at han ville blive den næste store midtbanespiller i den catalanske klub. Han skulle have været den spiller, der ville bringe midtbanen tilbage til højeste niveau.

Frenkie de Jong har ganske vist ikke spillet skidt, men alligevel har der været tvivl om, hvorvidt den tidligere Ajax-spiller lever op til dit fulde potentiale i Barcelona.

På baggrund af dette har der også været en del snak om, at et salg af den unge midtbanespiller kan komme på tale. Derfor kan han potentielt ende med at forlade den catalanske klub til sommer.

Flere storklubber som Manchester United, Bayern München m.fl. har været kædet sammen med hollænderen. Og disse rygter puster Frenkie de Jongs far til i et nyt interview med hollandske AD.

“Bayern München eller Manchester United? Vejret er forfærdeligt der. Jeg ved, at Barcelona har brug for penge, og et stort bud på Frenkie kunne hjælpe, men jeg kan ikke se, at det sker. Selvom de fem europæiske topklubber alle har ringet,” sagde John de Jong.

Hvis Barcelona har intentioner om at holde på Frenkie de Jong, kan det naturligvis være bekymringer, at hans repræsentanter allerede er blevet kontaktet af flere storklubber.

Den 24-årige spiller har ikke præstere, som det har været forventet af ham. Han har flere gange udtalt, at det altid har været en drøm for ham at spille i Barcelona, men skal han undgå et salg, skal han skrue op for præstationerne.

LÆS OGSÅ: Nu annoncerer Agüero sin pensionering

I forbindelse med opgøret mod Osasuna var Frenkie de Jong nemlig en af de spillere, som Xavi rettede kritik mod. Derfor er det altså tydeligt, at der bliver forventet mere af ham, end han leverer.