27-årige Memphis, hvis fulde navn er Memphis Depay, ønsker ikke at blive kaldt sit efternavn. Ligeledes ønsker han heller ikke, at det er hans efternavn, der står på spillertrøjen, hvilket ellers er kutymen i fodboldverdenen.

LÆS OGSÅ: Wijnaldum åbner op: ‘Jeg har støttet Barca siden jeg var ung’

Det er dog ikke uden grund, at forholder sig således for den hollandske angriber. Det tager nemlig afsæt i, at han blev forladt af sin far som barn.

Til trods for, at have oplevet dette traume i sin barndom, har den hollandske stjerne alligevel besluttet at beholde sit juridiske efternavn. Han har haft det med sig gennem hele sin karriere, men har altid holdt fast i, at han vil være kendt som Memphis – og ikke som Depay.

“Jeg vil aldrig tilgive ham,” forklarede Memphis, da han udtalte sig til BBC om, at hans far forlod ham, da han var barn.

I samme interview gjorde han det også meget klart, at han vil have, at folk kalder ham Memphis.

“Kald mig ikke Depay. Kald mig Memphis,” slog han fast, inden han sagde, at han ikke ville give detaljer om, hvad der skete i hans barndom:

“Nej. Jeg vil ikke forklare nøjagtigt, hvad der skete derhjemme, fordi jeg ønsker ikke, at folk skal skamme sig. Og sådan vil det for blive, for jeg er allerede kommet videre,” tilføjede han.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca forlænger med La Masia-stjerne

Den hollandske angriber er blevet præsenteret i Barcelona, og han kommer sandsynligvis også til at detalje i deres preseason-kampe.