Joan Laporta har tilsyneladende et stort ønske om at forstærk Barca-truppen med en ny stjerneangriber. Den helt store drøm er Erling Haaland, men det er en drøm, der bliver svær at få til at gå i opfyldelse. I stedet har de nu rettet blikket mod André Silva.

LÆS OGSÅ: Barcelona jagter italiensk EM-stjerne

Lautaro Martínez er også fortsat på radaren, men en handel med ham og Inter vil være kompliceret. Derfor føler Barcelona sig nødsaget til at søge alternativer, og det er her André Silva kommer ind i billedet. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

André Silva har genstartet sin karriere i Frankfurt, hvor han netop har spillet en forrygende sæson i Bundesligaen med 28 mål i 32 kampe. Den eneste anden Bundesliga-spiller, der overgik ham, var Robert Lewandowski med 41 mål, hvorfor Barcelona har fået øjnene op for den 25-årige Silva.

André Silva (Foto: TF-Images/Getty Images)

Silva brød for alvor igennem i FC Porto som teenager, hvorefter han skiftede til AC Milan, men her fik han dog ikke den succes, han higede efter. Senere blev han sendt på et lejeophold i Sevilla, hvorefter turen gik videre til Frankfurt.

Ifølge Sport står Barcelona i en god position i forhold til at sikre sig André Silvas underskrift, da de har et godt forhold til hans agent, Jorge Mendes. Der er dog flere andre klubber, der også har udvist interesse for den 25-årige Frankfurt-spiller, hvilket omfatter både Atlético Madrid, Manchester City m.fl.

LÆS OGSÅ: Vil chokere fodboldverdenen: Laporta vil hente bemærkelsesværdig signing som Messi-partner

Til trods for, at Barcelona står i en god position i forhold at hente André Silva, er det ikke muligt for klubben at købe ham, før de har solgt ud. Hans pris lyder på 45 millioner euro, men angiveligt skulle den tyske klub være villige til at sælge ham for 35 millioner euro.