Barcelona har allerede hentet flere tilføjelse til den offensive del af truppen i form af Sergio Agüero og Memphis Depay. Nu siges det dog, at de også er interesserede i at bringe Napoli-kaptajnen Lorenzo Insigne til klubben.

LÆS OGSÅ: Vil chokere fodboldverdenen: Laporta vil hente bemærkelsesværdig signing som Messi-partner

Indtil videre har han vist sig at være en af de klare profiler for det italienske landshold under dette års EM. I kølvandet på de flotte præstationer ved EM, er der nu forlydender om, at han kan være på vej væk fra Napoli.

Det er det italienske medie Sportitalia, der skriver, at Barcelona har været i kontakt med Napoli, hvor de har forhørt sig om Insignes situation. Hans nuværende kontrakt med den italienske klub løber frem til næste sommer, hvorefter han vil kunne skifte på en fri transfer.

Lorenzo Insigne (Foto: Claudio Villa/Getty Images)

Ser man bort fra et par udlejninger i starten af hans karriere, har den nu 30-årige Lorenzo Insigne har brugt hele sin karriere i italienske Napoli. Meget tyder dog ikke på, at han også har i sinde at slutte sin karriere i klubben.

Der er nemlig forlydender om, at han kan være på vej væk fra den klub, som han har tilbragt hele sin karriere i. Årsagen til, at klubkaptajnen potentielt kan være på vej væk er, at han skulle være kommet på kant med klubpræsident Aurelio De Laurentiis.

På baggrund af problemerne mellem Insigne og Aurelio De Laurentiis er forhandlingerne om hans nye kontrakt med Napoli gået i stå. Det er på baggrund af de stoppede kontraktforhandlinger, at Barcelona er begyndt at vise interesse.

LÆS OGSÅ: Officielt: Dembélé siger farvel

Foruden uenighederne mellem ham og klubpræsidenten, kan klubbens manglende kvalifikation til Champions League også motivere Insigne til at søge væk. I de 48 optrædener han havde for Napoli i 2020/21-sæsonen scorede han 19 mål.