FC Barcelona har hentet endnu et talent til klubben. De har nemlig hentet den blot 17-årige Emre Demir fra Kayserispor

Barcelona har foretaget endnu et langsigtet indkøb torsdag. Her blev det nemlig offentliggjort, at de har hentet den kun 17-årige Emre Demir i tyrkiske Kayserispor.

LÆS OGSÅ: Koeman raser: Der skal intet til i dette land

Ifølge deres egen officielle hjemmeside har de hentet ham for to millioner euro, hvilket er svarende til 15 millioner kroner.

Den unge tyrker har fået en kontrakter, der løber helt frem til 2027. Derudover har Barcelona sørget for, at der er indskrevet en frikøbsklausul på 400 millioner euro. Det er svarende til næsten tre milliarder kroner.

Hans skifte bliver dog ikke effektueret med det samme, da aftalen mellem Barcelona og Kayserispor er, at han bliver i den tyrkiske klub sæsonen ud. Fra næste sæson vil han tilslutte sig b-holdet i den catalanske klub.

Til trods for hans unge alder, er det blevet til intet mindre end 31 kampe for førsteholdet i Kayserispor. I disse kampe har han ifølge Transfermarkt bidraget med tre mål og et enkelt oplæg.

LÆS OGSÅ: Manchester City vil konkurrere med Barcelona om Atalanta-profil

Demir formåede for alvor at skabe interesse omkring sit navn, da han i en alder af kun 15 år scorede i den tyrkiske Süper Lig. Det gjorde ham nemlig til den yngste målscorer i dens historie. Nu håber Barcelona naturligvis på, at han i fremtiden kan bidrage med mål i det spanske.