Der kan argumenteres for, at Lionel Messi er verdens største fodboldstjerne. Han har dog for nogle år siden haft en tendens til at kaste op før Barcelonas kampe, men det uappetitlige problem er ikke længere.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det skriver i hvert fald Marca, der har talt med den specialist, som Barcelona valgte at kontakte, da man naturligvis ønskede at sætte en stopper for, at Lionel Messi skulle gå rundt og kaste før deres kampe.

“Lionel Messi led for nogle år siden af problemer med opkastning før han gik på banen, men det er nu er blevet afsløret, hvordan han fik løst det svære problem. Barcelona-stjernen konsulterede således en specialist, Dr. Giuliano Poser, som anbefalede en ændret diæt, hvilket virkede fremragende,” skriver Marca således.

Marca skriver, at Poser forklarede Messi, at han ikke længere skulle indtage mel og rødt kød, ligesom det også var slut med alkohol og kulsyreholdige drikke.

“Grøntsager, frugter og mineralvand er essentielt brændstof for vores muskler. Det er nødvendigt at reducere indtaget af forarbejdede fødevarer eller fødevarer, der indeholder pesticider, herbicider, antibiotika og medicin,” kommer det fra Poser.

Det var dog ikke kun diæten, der skulle lægges om, men også Messis mentale helbred. Han anbefalde dog også, at Messi skulle gøre brug af noget, der hedder “Bachs blomsterremedier”, som indeholdet en blanding af brandy og vand, dog med et spor at blomster.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Messi er ikke den eneste, Poser har hjulpet. Han har også hjulpet andre spillere fra Argentinas landshold, herunder Gonzalo Higuain og Paulo Dybala.