Til sommer er der op til flere spillere, der kan ende med at skifte til Barcelona på en fri transfer. En af dem, der dog kan ende med at forlade klubben på en fri transfer, er Messi. Han kan være på vej væk fra klubben, uden at en potentiel ny klub skal betale for ham. Der kan dog også ende med at blive sendt nye spillere til Barca.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman tager Griezmann i forsvar

Her er der særligt tale om David Alaba fra Bayern München og Sergio Agüero fra Manchester City. Det skriver det spanske medie Mundo Deportivo.

Her peges der også på, at klubben er på jagt efter en rendyrket angriber, efter at have solgt Luis Suarez. Dertil kan det også blive en faktor, at Sergio Agüero er nær ven med Lionel Messi, selvom hans fremtid dog endnu ikke er kendt.

For David Alabas vedkommende kan det vise sig at være en fordel, hvis det er Joan Laporta, der ender med at blive den nye præsident i FC Barcelona. Han skulle nemlig have et godt forhold til forsvarsspillerens agent Pini Zahavi, hvilket kan vise sig at være en stor hjælp.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver let for FC Barcelona at hente den 28-årige Alaba. Der kommer sandsynligvis til at være stor konkurrence om den 28-årige forsvarer, da han har imponeret i sin tid for Bayern München.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona har brugt over 150 millioner kroner på de seneste tre trænere

Hertil skal det også tillægges, at det slet ikke er sikkert, at der er penge i kassen til at tilbyde kontrakter til de to spillere, da FC Barcelona bestemt er pressede på økonomien.