FC Barcelonas nuværende finansielle situation er ikke god. Fyringerne af henholdsvis Ernesto Valverde og Quique Setién har bestemt ikke hjulpet på dette. Angiveligt har de brugt i omegnen af 20 millioner euro på de seneste tre trænere – det svarer til næsten 150 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: United-talent kostede 63 millioner: “Meget langt fra Premier League-standard”

I dette transfervindue har de ikke haft pengene til at hente spillere som Memphis Depay og Eric Garcia. Ifølge den catalanske radiostation SER Catalunya, er en del af årsagen, at der er blevet brugt mange penge på de seneste tre trænere i klubben.

For et år siden besluttede klubben at fyre Ernesto Valverde, som på dette tidspunkt havde et år tilbage af sin kontrakt. De var derfor forpligtet til at betale ham 11 millioner euro, hvilket svarede til hans resterende løn.

Efterfølgende hyrede de Quique Setién, som dog blev fyret allerede otte måneder senere. Setién har nu lagt sag an mod Barca, fordi de skylder ham fire millioner euro, som er det beløb, han stod til at tjene efter at være blevet fyret. Sagen er endnu ikke blevet afgjort.

Da Ronald Koeman blev hentet ind som nye træner, skulle det hollandske fodboldforbund betales fem millioner euro, da han skulle løsrives fra sin kontrakt som hollandsk landstræner. Foruden disse beløb, har Barca også skulle betale løn til trænernes stab.

LÆS OGSÅ: Barca-profil er sin skade kvit – Må undvære Messi

Derfor ender den samlede regning på omkring 150 millioner danske kroner, såfremt Setiéns retssag mod FC Barcelona ender med at falde ud til hans fordel.