Barcelona leder efter en afløser, efter Philippe Coutinho er blevet udlejet til Aston Villa. Til dette formål kan tidligere Chelsea-spiller Oscar være en løsning.

Barcelona er blevet tilbudt at hente tidligere Chelsea-spiller Oscar af hans agent. Spilleren siges dog ikke at være en prioritet for den catalanske klub på nuværende tidspunkt. Det skriver Daily Star.

LÆS OGSÅ: Barca-stjernes agent langer ud efter Xavi

Oscar forlod Chelsea til fordel for Chinese Super League-klubben Shanghai Port, der dengang hed Shanghai Shenhua, for 60 millioner pund i 2016.

Den 30-årige Oscar sikrede sig oprindeligt en ugeløn på 400.000 pund. Da han to år senere forlænge sin kontrakt, sikrede han sig en lønforhøjelse til hele 560.000 pund om ugen.

Og på trods af, at han får en særdeles høj løn i Kina, skulle Oscar var klar til at acceptere samme kontraktbetingelser som Dani Alves. Det melder Gerard Romero ifølge Daily Star.

Den 38-årige Dani Alves blev hentet retur til Barcelona i december 2021, men fik først sin debut i januar 2022. Efter sigende er han den lavest betalte spiller i klubben med en ugeløn på 23.500 pund.

Faktisk har der været rygter om, at Alves tjener blot 200.000 pund om året, hvilket svarer til en ugeløn på kun 5.000 pund. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, hvad hans løn reelt lyder på i den catalanske klub.

Det var svært at forestille sig, at et skifte til Barcelona, ville blive en realitet for Oscar, da rygtet først begyndt at svirre. Klubbens økonomiske problemer ville nemlig gøre det umuligt at matche hans løn i den kinesiske klub.

Såfremt der er hold i de seneste forlydender om, at han er villig til at skifte til Barcelona med samme kontraktbetingelser som Dani Alves, er sagen dog en helt anden.

Oscar har haft ganske god succes i Kina, hvor han har været med til at vinde Chinese Super League-titlen med sin nuværende klub. Den formåede de nemlig at vinde tilbage i 2018.

LÆS OGSÅ: Kræver ugeløn på 2,6 millioner: PL-klub fast besluttet på at hente Dusan Vlahovic

Den tidligere brasilianske landsholdsspiller har spillet i alt 113 kampe i den kinesiske liga. I disse kampe har han bidraget med 34 mål og 73 oplæg.