FC Barcelona forventes at sælge flere spillere denne sommer. Man havde dog ikke regnet med, at målmanden Neto ville bestride et salg denne sommer.

Derimod har der hele tiden været en klar forventning om, at den brasilianske målmand ville forlade den spanske klub denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Giver ikke op: Manchester United med nyt bud på Frenkie de Jong

Grunden til, at der var en forventning om dette er, at han flere gange har presset på, for at få lov til at forlade Barcelona.

Hidtil er det dog ikke blevet til noget, men denne sommer var den catalanske klub klar til at sælge ham, men nu lyder det, at det ikke kommer til at ske.

Ifølge SPORT har den 32-årige keeper nemlig valgt at afvise ethvert tilbud, han har fået, da han har besluttet sig for, at han ikke vil væk fra Barcelona denne sommer.

Derimod har han planer om at blive et år mere, da hans kontrakt udløber næste sommer, hvor han vil kunne forlade klubben ganske gratis på en fri transfer.

Avisen skriver også, at Neto allerede har informeret både klubben og sine repræsentanter om, at han har besluttet sig for, at han ikke vil forlade Barcelona denne sommer.

– LÆS OGSÅ: City-stjerne åben for skifte til rivaliserende PL-klub

Dette har nu medført, at den spanske klub er begyndt at overveje deres mulighed. En af mulighederne er at ophæve hans kontrakt, så de kan gøre plads i deres lønbudget.