FC Barcelona arbejder hårdt på at nå til enighed med Bayern München om at købe Robert Lewandowski. Nu gør de sig klar til at afgive endnu et bud.

Ifølge det tyske medie TZ har FC Barcelona planer om at afgive et nyt bud på Robert Lewandowski inden for få dage. Den spanske klub ønsker nemlig at færdiggøre handlen hurtigst muligt.

– LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Joakim Mæhle

Catalanerne har allerede afgivet et bud på 32 millioner euro, hvilket hurtigt blev afvist af den tyske klub. Derfor er de nødt til at vende tilbage med et forbedret bud, hvis de vil købe den polske angriber fri af sin kontrakt.

Ifølge TZ har dette fået Barcelona til at forbedre deres bud, der nu vil blive hævet til omtrent 50 millioner euro. Dette kan ende med at ‘tvinge’ Bayern München til at give slip på den 33-årige Lewandowski.

Angiveligt har den tyske klub nemlig sat næsen op efter at få omtrent 50 millioner euro for Lewandowski, hvis de skal sælge ham. De kræver dog, at det bliver en fast sum, og ikke et bud, hvor en del af buddet afhænger af variabler.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Koundé: Dette er de klar til at betale

Robert Lewandowski har hele tiden gjort det klart, at han vil til Barcelona – og han er nået til enighed om de personlige vilkår. Det eneste, der mangler er, at de to klubber når til enighed.