FC Barcelona skulle efter sigende være villige til at forlænge kontrakten med den udskældte angriber Ousmane Dembele. De har dog endnu ikke sat gang i forhandlingerne om en kontraktforlængelse.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil byde på Dortmund-talent som Messi-erstatning

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, ønsker klubben at sikre Dembeles fremtid, før han går ind i sit sidste år af sin nuværende aftale, der udløber i 2022.

Barcelona siges at arbejde på en ny kontrakt, men har endnu ikke præsenteret den for spilleren. Franskmanden er dog ikke bekymret for sin fremtid i øjeblikket, men er derimod fokuseret på at holde formen.

Ansu Fatis skade betyder nemlig, at Dembeles betydning for holdet pludselig er blevet en del større. Derfor ser det heller ikke ud til, at han får lov til at forlade Camp Nou-klubben i det kommende transfervindue.

Manchester United var angiveligt interesseret i den franske angriber i sommers, men Barca forventer dog ikke, at nogen klubber er i stand til at imødekomme deres salgspris, da coronavirussen har påvirket hele fodboldverdenens økonomi.

Mundo Deportivo hævder, at Dembeles fremtid vil være en af de højeste prioriteter for den nye præsident og bestyrelse. Valget kommer til at foregå den 24. januar.

LÆS OGSÅ: Grønt lys: Endelig dato for præsidentvalg i Barcelona bekræftet

Det vil sige, at den nye bestyrelse vil have omtrent seks måneder til at forsøge at sikre, at Dembele har en fremtidig i Barca, før han går ind i det sidste år af sin kontrakt med klubben.