FC Barcelona har forsøgt sig med mange forskellige opstilinger, når det kommer til forsvaret. De spillede senest med tre midtstoppere mod Valladolid, hvilket, noget overraskende, endte med stor succes.

LÆS OGSÅ: Liverpool håber at stjæle PL-profil for næsen af United

De har dog også været ramt af skader, herunder Gerard Piqué, som fortsat er ude i flere måneder. Det har fået dem til at sætte jagten ind på Eric García, som man forventer at skrive under med i det kommende vindue.

Det skulle dog ikke være den eneste forsvarsspiller, de holder øje med. Mendoza Post skriver, at Barcelona holder øje med Ezequiel Garay som tidligere har spillet for Valencia, da han kan hentes på en fri transfer.

Det vides dog ikke, hvor stor interresen er, da man har fået Araujo tilbage, som i øjeblikket viser gode takter sammen med Oscar Mingueza. Det er denne duo, som Barcelona har haft størst succes med.

LÆS OGSÅ: Barcelona-fans ønsker ham solgt: “Han skulle være solgt for længe siden”

I og med, at han står uden kontrakt, så vil der ikke være de store omkostninger forbundet med en kort aftale. Han kan ende med at blive hentet som en lappeløsning i Barcelona, indtil man har Eric García på plads og Piqué tilbage.