FC Barcelona er i fuld gang med at sende spillere videre til andre klubber. En stor del af de spillere, der enten sælges eller udlejes, bliver sendt videre, da den catalanske klub er nødt til at spare penge i lønbudgettet.

LÆS OGSÅ: La Liga-chef bekræfter: Barca får svært ved at forlænge med Messi

Den næste spiller, der er på vej videre, er Junior Firpo. Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er han allerede rejst til Leeds, hvor han skal gennemgå et lægetjek forud for sit skifte til den engelske klub.

Det eneste, der mangler, før Junior Firpo kan gennemføre sit skifte til Premier League-klubben, er at gennemføre sit lægetjek. Ifølge Mundo Deportivo forhindres dette dog i øjeblikket af de gældende coronarestriktioner.

Landets indrejserestriktioner betyder nemlig, at den 24-årige Barca-spiller er i karantæne i Leeds. Først når hans karantæne er ovre, er det muligt for ham at gennemføre lægetjekket.

Efter sigende skulle årsagen til, at han endnu ikke er blevet præsenteret som spiller i Leeds være, at indrejserestriktionerne har resulteret i, at det har trukket ud med lægetjek.

Det meldes, at FC Barcelona og Leeds allerede er blevet enige om en pris, der lyder på 15 millioner euro, hvilket er svarende til 111 millioner kroner. Derfor venter man også blot på, at Firpo er ude af isolation og har bestået sit lægetjek, hvorefter hans skifte vil blive meldt ud.

Kontraktens længde er endnu ikke blevet offentliggjort, men det ventes dog, at der vil være tale om en kontrakt på fire eller fem sæsoner med Premier League-klubben.

LÆS OGSÅ: Barcelona giver Pjanic ekstraordinær mulighed

Leeds var ikke den eneste klub, der viste interesse for den 24-årige Junior Firpo. Han var nemlig på radaren i op til flere andre klubber. Var skiftet til Leeds ikke blevet til noget, var der derfor flere andre bejlere at vælge mellem for den spanske forsvarer.