På nuværende tidspunkt ligger det unge FC Barcelona-talent på et hospital i Barcelona med frygten om, at hans karriere kan være slut i en alder af blot 22 år. Den udlejede Moussa Wagué kom slemt til skade med sit højre knæ i en kamp for Paok Saloniki.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona vil sende stjerne til Atletico Madrid i byttehandel

I et forsøg på at forhindre en scoring, ofrede han sig selv, og det resulterede i en skade. Her bragede han nemlig ind i en stolpe, hvilket medførte, at han vred voldsomt rundt på højre knæ. Dernæst blev han kørt af banen på en båre og direkte på hospitalet.

Da de ankom til hospitalet fik han en besked, som han sandsynligvis gerne ville have været foruden. Han fik nemlig at vide, at stort set alt inde i knæet er i stykker. Desuden blev det gjort klart, at det ville blive svært at genoptræne knæets styrke til de niveau, der er krævet, for at kunne spille topfodbold.

Han er tilbage i Barcelona, hvor han er blevet opereret i knæet. Det stod den anerkendte specialist Ramon Cugat for at gøre. Indtil videre er meldingen, at der som minimum venter ham en skadespause på ni måneder, da der er behov for en langsom genoptræning af knæet.

LÆS OGSÅ: Piqué: “Barcelona går gennem en svær tid”

Det store spørgsmål er, om den 22-årige Wagué nogensinde kommer tilbage til det niveau, som han havde før sin skade. Hans kontrakt med FC Barcelona løber frem til 2023.